Innovatie

Innovatie

Als schade-experts van de toekomst zijn we volledig vertrouwd met geavanceerde technologieën. We zetten automatisering in waar mogelijk, waardoor we efficiënter en met een hogere kwaliteit kunnen werken. We zoeken altijd naar manieren om informatie nog toegankelijker en begrijpelijker te maken, bijvoorbeeld door middel van artificial intelligence. Uiteraard blijven we altijd alert op gegevens- en cyberveiligheid.

Optimalisatie van processen en rapportages

De klanten van Zie Expertise profiteren van onze focus op innovatie. Hierdoor verlopen onze processen nauwkeurig en efficiënt, en zijn alle bevindingen digitaal toegankelijk, zelfs voor degenen zonder uitgebreide digitale vaardigheden. Innovatie gaat bij ons nooit ten koste van persoonlijk contact, maar juist ter bevordering van duidelijkheid bij het vaststellen van bouwschade.

Klaar voor de toekomst

Er zijn verschillende ontwikkelingen die zich tegelijkertijd voordoen, waardoor schade-experts zich de komende jaren waarschijnlijk niet hoeven te vervelen. Aan de ene kant zijn er grote uitdagingen bij bestaande gebouwen, zoals aardbevingsschade in het noorden van het land en schade door bodemverzakkingen in het westen.

Bovendien worden er de komende jaren talloze nieuwe woningen gebouwd, en waar wordt gebouwd, kunnen fouten optreden. Daarnaast is er een aanzienlijk tekort aan technisch geschoolde vakmensen, en dus ook aan gecertificeerde schade-experts.

Al deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat er veel werk voor schade-experts ligt. Daarom vinden wij het van groot belang om te blijven innoveren, zodat schadeafhandelingen zo efficiënt mogelijk verlopen. Bovendien hechten we veel waarde aan het delen van informatie over schade binnen de bouwsector, zodat de oorzaken van bouwschade helder worden en toekomst voorkomen kan worden. Zo werkt dat in de praktijk

Claimshandling

lees meer
aansprakelijkheid

Expertise in CAR- en bouwaansprakelijkheid

lees meer