Vakmanschap

Bij Zie Expertise werken we met gepassioneerde vakexperts die geen uitdaging uit de weg gaan. We werken secuur en weten de meest complexe schadeoorzaken te ontrafelen, de omvang van schade vast te stellen en innovatieve oplossingen te bedenken. Als zich nieuwe uitdagingen voordoen, stimuleert dit onze nieuwsgierigheid en zetten we alles op alles om ook deze situaties volledig te doorgronden. 

4 ervaren schade-experts 

Dit kunnen we alleen bereiken met de juiste mensen in ons team. Ons team bestaat uit vier ervaren NIVRE Register-Experts, elk met hun eigen specialisme. Wat hen verbindt, is hun vermogen om complexe vakinhoudelijke kennis helder en begrijpelijk over te brengen.

Claimafhandeling met vakmanschap

Onze deskundige experts gaan ter plaatse om grondig onderzoek te verrichten naar de feiten en omstandigheden. We documenteren alle bevindingen in heldere rapporten, waarin we de relatie tussen de schade en uitgevoerde werkzaamheden duidelijk vastleggen.

Bouwaansprakelijkheid

Als verzekeraar is het van essentieel belang om te kunnen vertrouwen op accurate informatie bij bouwschades. Onze schade-experts zijn gespecialiseerd in grondig onderzoek naar de toedracht en oorzaken, of het nu gaat om fouten van aannemers of van architecten en constructeurs.

Zo werkt dat in de praktijk

Claimshandling

lees meer
aansprakelijkheid

Expertise in CAR- en bouw­aansprakelijkheid

lees meer