Over

Over Zie

Bij Zie Expertise hebben we één duidelijke missie: ‘Nooit meer twijfel over de oorzaak en kosten van schade.’ Dat doen we met vakmanschap, menselijkheid en innovatie. De mensen van Zie Expertise hebben een talent gemeen: ze weten vakinhoudelijke kennis met heldere communicatie over te brengen. 

Maak kennis met onze experts:

Hans van de Ven - Expert in CAR/AVB en beroepsaansprakelijkheid in de bouw

Momenteel bekleedt Hans de functie van Senior Schade-expert en Operationeel Directeur. Zijn benadering kenmerkt zich door buitengewone nauwkeurigheid en volledigheid, wat hij heeft laten zien in zijn vorige rol als Senior Schade-expert bij Achmea, waar hij meer dan vijf jaar werkzaam was. Hans deelt het ondernemerschap met schade-expert Paul Bun en deelt zijn expertise in CAR/AVB en beroepsaansprakelijkheid in de bouw met ons team.

Peter van Bethraij - Schade-expert met een timmermansoog

Deze schade-expert weet hoe je een huis moet bouwen en schouwen. Peter heeft oog voor detail en is al ruim 30 jaar actief op bouwkundig gebied. Hij is gevestigd in Doetinchem en concentreert zich op projecten in het Oosten van het land. Met Peter aan boord kun je erop vertrouwen dat geen enkel aspect van jouw schadezaak over het hoofd wordt gezien.

Rik de Vries - Kunst van omscholing tot expertise verheven

Rik is het bewijs dat je nooit te oud bent om het roer om te gooien. Na een jarenlang avontuur als ondernemer in de reclamefotografie, besloot hij op 51-jarige leeftijd een masterstudie te volgen om zorgmanager te worden. Plottwist: enkele jaren later schoolde hij zich om tot NIVRE Register-Expert. Zijn diverse achtergronden brengt hij nu tot bloei. Deze Australiër uit de regio Rotterdam is visueel ijzersterk, empatisch en weet zijn bevindingen voortreffelijk op te schrijven. 

Paul Bun - Zet menselijkheid voorop

Groeide van een schade-expert die van zaak naar zaak werkte tot ondernemer en leider van een bedrijf. Met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van bouwschade weet hij werkprocessen efficiënt en effectief te maken, waarbij hij de menselijke factor geen moment uit het oog verliest. Hij speelt een grote rol in het coachen van nieuwe schade-experts. 

Paul woont in Oosterhout en besteedt zijn vrije tijd het liefst op en rond het honkbalveld.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) - Bijdragen aan een betere wereld

Onze ogen zijn niet alleen gericht op schade, maar ook op de wereld om ons heen. Wij dragen bij aan doelen die niet vanzelfsprekend op sponsoring kunnen rekenen, zoals een lokale waterpolovereniging. Daarnaast zijn we milieubewust, bijvoorbeeld door uitsluitend elektrisch te rijden. Vanaf de derde trede van de CO2-Prestatieladder, genieten we van een mooi uitzicht op de toekomst.