U heeft een claim ontvangen

Hoe werkt dat in de praktijk?
(waar zijn we goed in)

Bouwaansprakelijkheid

Bouwen is helaas nooit zonder risico’s. Uit ervaring weten we dat er zomaar schade kan ontstaan. Als verzekeraar is het essentieel dat je kunt rekenen op de juiste informatie. Wij zijn gespecialiseerd in grondig onderzoek naar de toedracht en oorzaken van schade, of het nu gaat om fouten van aannemers of beroepsfouten van architecten en constructeurs.

Expertise in CAR- en bouw aansprakelijkheid

De wet- en regelgeving rond Construction All Risk (CAR) kennen wij door en door. Daardoor gaan we effectief te werk en weten we wat er werkelijk toe doet. De resultaten van ons onderzoek presenteren wij in een helder rapport. We spreken de taal van jouw verzekeringspolis, zodat je direct begrijpt wat je leest en er geen ruimte is voor misverstanden.

Claims tussen 5.000 en 5 miljoen euro

Wij bieden onze expertise ‘bouw aansprakelijkheid’ aan verzekeraars die geconfronteerd worden met claims variërend van vijfduizend tot vijf miljoen euro. 

Wil je ondersteuning op korte termijn of juist sparren over bouw aansprakelijkheid op de lange termijn? Neem contact op met onze aansprakelijkheidsexperts

 Zo werkt dat in de praktijk

Claimshandling

lees meer