Dienst

Vakmanschap

Vakmanschap

Wij werken met gedreven ‘vakidioten’ die niet terugdeinzen voor de meest uitdagende vraagstukken. We werken secuur en weten hoe we gebeurtenissen technisch ontrafelen, de schadeomvang vaststellen en denken mee over het herstel. Komt er iets nieuws op ons pad? Dan wakkert dit onze nieuwsgierigheid extra aan en gaan we tot het uiterste om ook deze situatie te doorgronden.

lees meer

Menselijkheid

Onze schade-experts zijn niet alleen bedreven in het uitvoeren van schadeonderzoek, ze zijn ook nog eens empathische gesprekspartners voor de gedupeerden. We nemen de tijd om te luisteren en begrijpen de zorgen en stress van de mensen die we bezoeken. Hoe complex de bevindingen ook zijn, we leggen ze altijd geduldig en helder uit, waardoor we frustratie en verwarring tot een minimum beperken.

lees meer
Innovatie

Innovatie

Als schade-experts van de toekomst zijn wij helemaal thuis in vooruitstrevende technologie. We zetten automatisering in waar het kan, zodat we efficiënter en met hogere kwaliteit kunnen werken. Wij zoeken steeds naar mogelijkheden om informatie nog toegankelijker en begrijpelijker te maken, bijvoorbeeld met behulp van artificial intelligence. Uiteraard blijven we daarbij altijd scherp op data- en cyberveiligheid.

lees meer